Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen

Destiny of life

een hand van Licht

 Reading


In een reading word de energie in je aura gelezen.De aura is een energieveld dat ons doordringt en omringt. Het is verbonden met ons als persoon,maar ook met onze ziel.De aura bevat een schat aan informatie over jou en je (vorige) leven(s).De aura is als het ware een dik boek met daarin jouw complete levensverhaal. Tijdens een reading word je voorgelezen uit "jouw"boek.

Een reading zelf duurt ongeveer anderhalf uur en je hoeft er zelf niets voor te doen.
Ik voel en kijk naar de energie om je heen.Door je naam op te schrijven  maak ik verbinding met je ziel.Daar komt voor mij veel bruikbare informatie uit die ik vertaal naar bruikbare inzichten. Niets zweverigs. 

Je krijgt op deze manier een duidelijk overzicht over je levenssituatie.Het geeft uitgebreide en levendige actuele informatie over onderwerpen als levensdoelen, relaties, werk, familie,vriendschapsbanden, kracht, angst en afweer(blokkades)Deze informatie heeft een helend effect en maakt je meer (zelf)bewust.

Hoe gaat een reading:

Tijdens een reading maak ik contact met je op wezelijk niveau en stem me af op je energiestroom. Ik "lees"je energie.Ik schrijf je naam op en verbind me op die manier met jouw energie.
Hierbij maak ik gebruik van mijn talenten helderhoren , zien, voelen, en weten en werk samen met mijn gidsen en engelen.
Tijdens een reading zie ik beelden, voel ik emoties, pijnen, krijg ik namen door..Iedere reading is een verassing maar heel bijzonder.

Voor wie is een reading bedoelt:

Ieder persoon leeft om te leven, te ervaren. Door ervaringen leer je en verkrijg je inzichten die voor jou als persoon belangrijk zijn. Een reading voelt als een warm bad door het contact met je Ziel.Het helpt je als zet in de goede richting van je levensweg.

Rouw en verlies

Rouwen is een normale gezonde reactie waarin verlies word verwerkt en herinneringen aan een overleden dierbare een andere betekenis krijgt.
De gevoelens hierbij zijn vaak onvoorspelbaar,soms intens verdrietig, het gevoel in de steek gelaten te zijn en boosheid komen vaak voor. Rouw is voor iedereen een verdrietige en intense periode.

Ook lichamelijke klachten zoals slaapproblemen, duizeligheid, hyperventilatie,weinig eetlust kunnen een rol spelen maar zijn meestal van tijdelijke aard.Wanneer de verwerking van een verlies moeizaam verloopt stagneert het rouwproces. Dit gebeurt ook vaak wanneer iemand plotseling overlijdt. Je blijft achter met vele vragen,problemen en onuitgesproken gedachten en gevoelens. Herinneringen die pijnlijk zijn kunnen je blijven overvallen en omdat je ze blijft onderdrukken om maar niet te hoeven voelen worden ze daardoor niet goed verwerkt.

Wanneer je blijft zitten met vragen over jou dierbare die is heengegaan, of deze wel goed is overgekomen, of wanneer je nog onverwerkte of onuitgesproken zaken wilt oplossen, dan bestaat die mogelijkheid.
Ook wanneer een dierbare zelf nog geen rust heeft omdat er nog iets niet is afgerond, dan zal hij/zij dit ook laten weten.
We groeien allemaal verder boven, we leren van onze fouten/tekortkomingen op aarde en we leren van onze levenslessen.

Dit alles gebeurt vanuit Licht en Liefde,ik mag  je samen met engelen en gidsen mensen hierin een stukje begeleiden in dit proces.Een doorgeefluikje zijn op dat moment.
Dit gebeurt dmv de naam van de persoon, een foto of een sieraad van de persoon. Een dierbare bepaalt wat het mee wil geven, niet ik.


Loop je vast met je emoties/verwerking of heb je nog  onbeantwoorde vragen waardoor je nog niet kunt "afsluiten"
Of wil je graag inzichten, schroom dan niet en neem contact op.


Readingen a anderhalf uur 50 euro per uur (max 2 uur)

reading via de mail is ook mogelijk .kosten: 40 euro