Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen

Destiny of life

een hand van Licht

 Reading


In een reading word de energie in je aura gelezen.De aura is een energieveld dat ons doordringt en omringt. Het is verbonden met ons als persoon,maar ook met onze ziel.De aura bevat een schat aan informatie over jou en je (vorige) leven(s).De aura is als het ware een dik boek met daarin jouw complete levensverhaal. Tijdens een reading word je voorgelezen uit "jouw"boek.

Een reading zelf duurt ongeveer anderhalf uur en je hoeft er zelf niets voor te doen.
Ik voel en kijk naar de energie om je heen.Door je naam op te schrijven  maak ik verbinding met je ziel.Daar komt voor mij veel bruikbare informatie uit die ik vertaal naar bruikbare inzichten. Niets zweverigs. Je krijgt op deze manier een duidelijk overzicht over je levenssituatie.Het geeft uitgebreide en levendige actuele informatie over onderwerpen als levensdoelen, relaties, werk, familie,vriendschapsbanden, kracht, angst en afweer(blokkades)Deze informatie heeft een helend effect en maakt je meer (zelf)bewust.

Hoe gaat een reading:

Tijdens een reading maak ik contact met je op wezelijk niveau en stem me af op je energiestroom. Ik "lees"je energie.Ik schrijf je naam op en verbind me op die manier met jouw energie.
Hierbij maak ik gebruik van mijn talenten helderhoren , zien, voelen, en weten en werk samen met mijn gidsen en engelen.
Tijdens een reading zie ik beelden, voel ik emoties, pijnen, krijg ik namen door..Iedere reading is een verassing maar heel bijzonder.

Voor wie is een reading bedoelt:

Ieder persoon leeft om te leven, te ervaren. Door ervaringen leer je en verkrijg je inzichten die voor jou als persoon belangrijk zijn. Een reading voelt als een warm bad door het contact met je Ziel.Het helpt je als zet in de goede richting van je levensweg.

Algemene reading:

Deze kun je laten doen met of zonder specifieke vragen of thema's wat het meest belangrijke i voor jou zal naar voren komen.

Thema reading: als je specifiek iets wilt weten over een bepaalde situatie of probleem.

Relatiereading: 

Wanneer je vragen hebt over 1 of meerdere relaties in je leven.
Een relatie reading kun je samen met je partner doen.
Een reading geeft inzicht in de patronen van jullie relatie om bijvoorbeeld vragen beantwoord te krijgen waarom je niet met elkaar communiceert, waarom situaties tussen beiden steeds terugkeren, of hoe je weer met elkaar in verbinding kunt komen met elkaar. Maar ook wat jullie relatie nodig heeft om samen weer te kunnen genieten van en met elkaar.

Reading van je kind:

Via de ouder  en naam van het kind of via een foto lees ik de energie van het kind.
Kinder reading kun je doen als je merkt dat je kind niet lekker in zijn of haar vel zit en je graag wilt weten wat er aan de hand is.

Rouwverwerking:

Heb je nog steeds moeite met het verlies of met het verdriet ten aanzien van een dierbare. 
Heb je nog onbeantwoorde vragen? 
Samen met jou kan ik kijken hierop de antwoorden mee te mogen geven vanuit de overleden dierbare.

Meestal vraag ik een foto van de dierbare mee te nemen in een witte dichtgeplakte envelop zodat ik zo zuiver mogelijk de boodschappen door mag en kan geven.Readingen a anderhalf uur 50 euro per uur (max 2 uur)