top of page

Reading/healing

Iedereen heeft een innerlijke ziel. Alleen niet iedereen kan niet even goed bij die kern. Dat kan ertoe leiden dat mensen weinig zelfkennis hebben. Dat kan vervelende gevolgen met zich mee brengen. Mensen maken de verkeerde keuzes, blijven in dezelfde valkuilen vallen of zitten niet lekker in hun vel. Therapie helpt soms niet. Daar kan ik uitkomst bieden.

Bij mij krijg je informatie over jezelf. Het is een innerlijke communicatie met zijn of haar ziel. Iedereen heeft energie in zich en om zich heen. Het energieveld om je heen wordt ook wel de aura genoemd. In het lichaam zelf zijn energiepunten aanwezig, ook wel chakra’s genoemd. In de aura en chakra’s is veel informatie opgeslagen over hoe iemand in het leven staat. Vaak is iemand zich niet bewust van deze energie of is het door een sterk ontwikkelde ratio moeilijk om bij de innerlijke informatie te komen. Ik maak contact met de energie van iemand anders door mijn heldervoelen,zien en weten,en kom zo bij het"eigen weten" en vertaal dat wat ik zie, voel,hoor en binnenkrijg naar jou.

Wat doe ik precies?

Het doel van een reading is om iemand te helpen de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling te zetten. Dit doe ik bij zowel kinderen als jongeren en volwassenen.

Tijdens een reading voel ik vaak al automatisch wat blokkeert,of waar de valkuilen/wonden nog zitten die je belemmeren om vooruit te komen op je pad. Ik maak je tevens bewust van je sterke kanten, geef je inzicht in wie je van binnen daadwerklijk bent.

Ik geeft je inzicht in de eigen processen zodat je inziet of beseft waarom je (nog steeds) bepaalde dingen doet of laat. Ik vergroot de zelfkennis van de cliënt. Deze zelfkennis draagt bij aan het maken van de eigen keuzes, het loslaten van bepaalde oude patronen, veranderen naar wie jij wilt zijn en het creëren van ruimte voor je eigen uniciteit.

Het kan wel eens voorkomen dat ik na een reading een healing geef. Iemands energie wordt letterlijk in beweging gezet. Blokkades die loskomen tijdens de reading(ik p voel ze en prik ze aan bij je ) waardoor er healing in gang wordt gezet, ze worden zich ervan bewust dat ze niet lekker in hun vel zitten. Alles wat iemand meemaakt heeft invloed op hoe iemand zich voelt. Alleen de ene gebeurtenis weet iemand een beter plekje te geven dan een andere gebeurtenis. Een healing helpt je om deze herinneringen een plek te geven die bij je past. Hierin laat ik me altijd leiden door mijn eigen gidsen en engelen en halen we op een zachte liefdevolle manier datgene weg wat je niet meer nodig hebt op de diepere lagen vanuit je bewustzijn.Daardoor kom je meer in harmonie tot jezelf.Ik breng je tevens terug in de verbinding met jezelf. Van hoofd naar hart. Zodat je vanuit je Eigen basis krachtig en met nieuwe ruimte in jezelf nieuwe stappen of wegen kunt bewandelen.

Maar ook voor alleen een healing kun je terecht.

Waar gaat een reading over?

 Vaak zijn het dingen waarmee mensen vastlopen bewust/onbewust en niet weten hoe ze verder moeten. Denk aan een scheiding of problemen met de gezondheid,traumaś,blokkades vanuit de jeugd.

Tevens geef ik vaak readingen aan ouders die moeite hebben om hun kind te begrijpen.

Kinderen kunnen vaak maar moeilijk uitleggen wat ze denken of voelen. Doordat kinderen op spiritueel vlak heel erg sensitief en open staan maak ik zonder woorden al verbinding met ze. Ik voel hun verdriet, pijn,blokkades etc en vertaal deze naar de ouders. Hierin geef ik advies en handvaten mee zodat ouders verder kunnen. Ik help het kind daarnaast ook met helen door het een healing te geven.En leer sensitieve kinderen om te gaan met hun gevoeligheid.

Combideal reading/healing 70,- (1,30 uur)

reading p.uur 50 ,-(max 2 uur)

healing            40,- (1 uur)

bottom of page