top of page

Ook voor edelstenen en orgonites kun je bij destiny of life terecht.

Wat zijn organites

​Orgonite​, ook wel orgone genoemd, is ontdekt in de jaren ’30 door dr. Wilhelm Reich. Hij wilde de levensenergie, ook wel genaamd chi, ki, prana, orgone of orgon, bundelen en versterken.

Inmiddels is het concept geperfectioneerd en geworden tot de huidige mix van kunsthars, edelstenen en mineralen, ijzerslijpsel, aluminiumslijpsel en koperdraad.

De edelstenen genereren positieve orgon en weer versterkt wordt door de metalen. Doordat het kunsthars krimpt tijdens het maken ontstaat er een druk op de edelstenen zodat het piezo-effect ontstaat oftewel nulpunt energie (de oorsprongsenergie in de kosmos). Het zet negatieve energie om in positieve energie.

De werking van organite(s)

Het versterkt de kracht van de edelstenen die erin zitten 50 tot 1000 maal. Een orgonite werkt continu, u hoeft de orgonite nooit schoon te maken of te ontladen.

Het vermindert de schadelijke effecten van mobiele en draadloze stralingsbronnen. Het Inspireert en creëert een prettige sfeer en evenwichtige en gelukkige(re) stemmingen.​

De belangrijkste effecten op een rij:

Bevordert fysieke en spirituele gezondheid, ook bij dieren

Beschermt tegen schadelijke straling zoals, elektrosmog, elektromagnetische straling, EMF velden en vervuilende energieën. Het is een anti stralings product.

Bevordert de slaap en helpt helder te dromen

Verbetert relaties

Positief effect op de plantengroei

Geeft algemene ontspanning, balans en rust

Zuivert de atmosfeer en harmoniseert de energie

Organite sieraad

Een orgonite sieraad, hanger kun je ter hoogte van het hartchakra dragen. Dat geeft niet alleen een prettig gevoel van ruimte, maar is ook een uitkomst voor mensen die hartkloppingen krijgen van straling. Doordat je de orgonite op het lichaam draagt, reageert de energie van de hanger ook op jouw directe energieveld: je aura. De schadelijke straling komt daar als eerste binnen.

Orgonite pyramide

Piramides verzamelen energie en richt het in het universum. Ze maakt verbindingen met andere dimensies. Een piramidevorm stimuleert de stroom van verhoogde energievelden en buigt negatieve energieën af, zoals ongeordende, disharmonieuze energieën. 

Door externe beïnvloeding af te weren, helpt het om je eigen, specifieke gedachten te kanaliseren, door het focussen van de positieve energie IN jezelf.

De werking van orgonite in combinatie met de geometrische vorm van een piramide maakt een positieve levensenergie generator die een continue werking heeft.

Stress als gevolg van elektrosmog wordt geneutraliseerd door het positieve krachtveld. 

De werking van een orgonite piramide is o.a. het opschonen van verstorende/negatieve energie uit jouw energieveld, alsmede de ruimte waarin de piramide staat. En daarbij een energieveld creërend dat een hogere, meer gebalanceerde en gezondere staat van 'zijn' doet ontstaan.

Hierdoor zal de positieve levensenergie weer kunnen doorstromen.

Vermindert de belastende gevolgen van Elektromagnetische straling zoals :

computers

mobiele telefoons

magnetrons

zendmasten

hoogspanningskabels

waterbedden

Wi-Fi

dect telefoons

hoogspanningsmasten

en alle andere draadloze apparatuur.

Huisdieren reageren positief.

Verbetert de Bovis Waarde (energiewaarde) in uw huis.

Verbetert slapeloosheid en onrustig slapen.

Zuivert de atmosfeer.

Een positieve en prettige woon/werk omgeving.

Orgonite hoeft zelf nooit opgeladen of gereinigd te worden.

De orgonite geeft altijd energie af.Continu.

Bovendien heeft de orgonite de werking om alles in de omgeving juist op te laden en te reinigen.

 Ontspanning en innerlijke rust

Meditatie en stilte

Orgonite creëert een serene rust om je heen door de negatieve belasting van straling of andere niet prettig aanvoelende energieën te transformeren naar positieve levensenergie. Er ontstaat een stralingsvrij veld waardoor jouw energieveld (aura) niet meer continu geprikkeld wordt door bijvoorbeeld de elektrosmog of energieen van anderen. Je ervaart hierdoor meer rust om je heen, kunt je beter focussen, komt weer in je eigen natuurlijke energetische balans, jouw natuurlijke staat van zijn. Allemaal voorwaarden voor diepe meditatie!

Orgonite is bij uitstek geschikt voor meditatie omdat het niet alleen rust, maar ook heling brengt in de fijnstoffelijke energieën. Door te mediteren met orgonite kun je deze helende energie ook met jouw intentie meenemen naar de thema`s / blokkades waar je heling in wilt aanbrengen.

Orgonite transformeert negatieve levensenergie naar positieve energie.!

bottom of page