Dubbelklik om te beginnen met typen
Dubbelklik om te beginnen met typen

Destiny of life

een hand van Licht

Metarmorfosemassage


Metarmorfosemassage  is een zeer zachte massage van je hoofd, voeten en handen. Robert St.John is de grondlegger en noemde het prenataaltherapie.Gaston St. Pierre werkte de techniek verder uit en noemde het metarmorfosemassage. Beide heren waren voetreflexologen. De massage gaat ervan uit dat er ook in de pranatale periode-de periode voor onze geboorte-eventuele problemen kunnen ontstaan. Daar begint immers onze groei. Vanuit onze 8 oercellen groeien we door naar een volledig mens. Als er in die ontwikkelingsfase bij de moeder bepaalde stressmomenten zijn, fysiek,mentaal,emotioneel of energetisch dan word dit meebeleefd door de baby. De baby slaat deze herinneringen vaak in zijn eigen lichaampje op, met name in de wervelkolom.

Dit kan na de geboorte leiden tot verborgen gedachtepatronen, zoals angst om los te laten, grote onzekerheid,hardnekkig gebrek aan veiligheid etc.

Door middel van metarmorfosemassage op de wervelkolomzones in onze voeten, handen en schedel kunnen deze dieperliggende spanningen op een zachte manier worden ontdekt en behandeld.

Zachtheid is met name belangrijk,omdat de prenatale periode uiterst kwetsbaar is.

De term Metarmorfosemassage duidt op deze innerlijke veranderingen die hiervan het gevolg zijn. Veel mensen merken een positieve verandering in de manier waarop ze het leven zien en hoe zij zich voelen.


Ze voelen zich van binnen sterker en veranderen soms van baan,huis, verlaten een relatie of vinden een nieuwe,doordat hun eigen leven beter op de rails komt te staan.


Metarmorfosemassage is een ontspannende massage die veel los zal maken en waardoor je je beter voelt,niet alleen tijdens maar ook na de massage  zullen veranderingen merkbaar zijn.Wil jij zelf leren hoe je anderen deze massage kunt geven, volg dan de 1 daagse workshop.Cursusdata volgt.Metarmorfosemassage behandeling a anderhalf uur 40 euro